Aktuellt

Just nu hos ELE

Här kan du följa det som händer hos oss på ELE. Ta del av nyheter och aktuellt inom skog, sågade trävaror, träemballage och träkomponenter.

ELE Forsa agerar på klimatförändringen

Vi blir matade dagligen med information om klimatförädringar och naturkatastrofer kopplade till det. Att världen inte gör tillräckligt och tar det på fullt allvar kan kännas frustrerade. Vi på ELE Forsa har beslutat att åtminstone göra vad vi kan för att bidra till en bättre värld, säger Mattias Ringström (VD).

Stort intresse för specialsortiment i Kilafors

Fredagen 22 september genomfördes ett samarrangemang mellan Rundvirke Skog och ELE Skog, skogsägare bjöds till att besöka vårt specialsågverk i Kilafors, tillsammans med rundvandring i parken vid den tjusiga tegelvillan Carlslund. Drygt 60 skogsägare kom för att träffa andra skogsägare och höra mer om företagens verksamhet och historia.

Hundraåring får nytt tak

Tegelvillan Carlslund vid ELE i Kilafors genomgår just nu en yttre renovering och på vardagarna rör sig snickare, plåtslagare och målare uppe på byggställningen som omger villan.

Sommarstängt på ELE i Kilafors

Kontor och utlastning har semesterstängt från och med 17 juli och vi öppnar igen måndag den 14 augusti. Trevlig sommar!

Investeringar i sågverket

Just nu pågår gräv- och markarbeten i närheten av ELE Trävaru i Kilafors, något som är en del i ett investeringsprojekt som löper över flera år.

ELE Forsa ökar sitt fokus på hållbarhet och digitalisering

Under 2022 har ELE Forsa deltagit i Propells projekt StällOm Go och utforskat nya möjligheter för att stärka kvalitetssäkring genom maskininlärning och minska klimatavtrycket genom digitala lösningar.