Aktuellt

Ny VD ELE Trävaru och ELE Fastigheter

2020-02-05

Förändringar på VD-posten hos ELE Trävaru i Kilafors. René Wiesmann, VD för ELE Trävaru AB, kommer att lämna ELE för att ta sig an nya utmaningar utanför koncernen. Nu kan vi presentera vår nya VD för ELE Trävaru AB och ELE Fastigheter.

”René har gjort ett fantastiskt jobb under sina drygt 12 år på företaget och har utvecklat sågverket på ett imponerande sätt”, säger Lars Videnros, styrelseordförande ELE Trävaru AB.

Vi är samtidigt väldigt glada att kunna meddela Maria Rylander som ny VD för ELE Trävaru AB med startdatum 30 mars 2020. Maria är Civilingenjör med inriktning mot Industriell ekonomi och träteknik. Maria har flera års erfarenhet från branschen och kommer senast från AB Rundvirke där hon varit produktchef med ansvar för försäljning, produktutveckling samt produktionsplanering.

”Med Marias erfarenhet och engagemang för branschen, kommer hon vara en stor tillgång för ELE Trävaru. Vi kommer samtidigt starta ett successivt arbete för ett gemensamt ELE genom hela koncernen vilket vi vet att Maria kommer att bidra till”, säger Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr.

Vi hälsar Maria hjärtligt välkommen till ELE och tackar René för ett mycket bra arbete och önskar honom ett stort lycka till!

 

För ytterligare information avseende ovanstående förändringar kontakta:

Lars Videnros, styrelseordförande ELE Trävaru AB, telefon 070-385 34 23

Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr., telefon 070-270 11 42