Aktuellt

Ny VD Aven Forsa

2020-04-14

Förändringar på VD posten hos tidigare Aven Forsa, nu ELE Forsa. Nicklas Larsson som varit vd på Aven Forsa sedan slutet av 2012, har valt att lämna företaget för att flytta söderut och ta sig an nya utmaningar utanför ELE koncernen. Ny vd är utsedd på Aven Forsa AB.

Nicklas Larsson som varit vd på Aven Forsa sedan slutet av 2012, har valt att lämna företaget för att flytta söderut och ta sig an nya utmaningar utanför ELE koncernen.

”Vi tackar Nicklas för det fina arbete han har gjort med att utveckla verksamheten under sina år på företaget och önskar honom lycka till i framtiden.” säger Anders Ek, styrelseordförande Aven Forsa AB
Mattias Ringström tillträder posten som vd på Aven Forsa AB den 20 april. Mattias har examen i Maskinteknik och Industriell ekonomi, har många års erfarenhet som chef för producerande enheter på bland annat Lenze AG och Stora Enso Packaging AB. Senast kommer Mattias från Edsbyverken där han sedan 2015 haft rollen som fabrikschef – en roll som förutom driftsledning också innefattat ett omfattande ansvar för försäljning och marknadsutveckling.

”Vi ser framemot att Mattias börjar hos oss redan nu under april. Med hans breda bakgrund från ett flertal producerande industrier inom skilda branscher, intresse och engagemang för marknad och försäljning, ser vi att Mattias kommer driva och utveckla Aven Forsa AB på ett bra sätt.” säger Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr.

Vi hälsar Mattias hjärtligt välkommen till ELE och tackar Nicklas för den tid vi fick glädjen att ha honom som medarbetare.

För ytterligare information avseende ovanstående förändringar kontakta:
Anders Ek, styrelseordförande Aven Forsa AB, telefon 070-533 34 23
Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr., telefon 070-270 11 42